Bekanta dig med WorkMirror

Här ser du en 2 minuters genomgång av de mest grundläggande funktionerna

Alla grundläggande funktioner på plats

Ställ in arbetsschema

Hantera fordon

Namnge platser

Vår ambition är att ha tillräckligt stort utbud av funktioner för att täcka våra kunders behov, men tillräckligt få för att kunna hålla låga, konkurrenskraftiga priser. Vår erfarenhet är att en enkel, kompetent körjournal täcker behoven väl för dom flesta. Vill du dyka ännu djupare, kontakta oss så visar vi mer.

"Vi halverade våran körjournalskostnad"

När Tyresö Rör AB bytte till WorkMirror halverade de sin körjournalskostnad och sparade drygt 8,000kr/år för sina 7 bilar. ”Vi uppskattar den lättillgänglig kontakten med supporten och den användarvänliga portalen.” säger Nicole Rauhofer.

Integrera med era befintliga tjänster

Genom vårt öppna REST API har ni möjlighet att koppla ihop vår lösning mot andra tjänster som bokföringsprogram, tidrapportering eller and leverantörer som ni redan integrerar mot.

Smidig App för föraren

I appen har era förare möjlighet att hantera sina resor ute i fält. Föraren justerar snabbt och enkelt  om resorna gjorts i arbetet eller privat och kan uppdatera mätarställning och mycket mer.

Boka ett möte

Har du detaljerade frågor eller vill se mer?
Välkommen att boka ett Teams-möte med någon av oss.

79kr/mån och neråt

Vår ambition är att erbjuda marknadens bästa priser. På våran pris-sida kan du själv gå in och räkna på hur mycket ni skulle spara på att byta till WorkMirror.

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Ja, WorkMirror detekterar passager för trängselskatt i Göteborg och Stockholm och du har möjlighet att se avgifterna för varje fordon uppdelat på resor i arbete eller privat, när du tex tar ut din månadsrapport.

Nej. Eftersom vi ser långsiktigt på våra kundrelationer har vi bakat in kostnaden för enheten i priset.

Ja, på prissidan kan du se rabatterna genom att ange antal fordon i våran kalkylator. Funderar du på att köpa en stor mängd enheter? Kontakta någon av våra säljare.

Ange dina uppgifter så återkommer vi