Hur ser det ut innuti WorkMirror?

Titta på demon (2 min)

Här ser du en övergripande genomgång av de mest grundläggande funktionerna innuti WorkMirror

Vår ambition är att ha tillräckligt stort utbud av funktioner för att täcka våra kunders behov, men tillräckligt få för att kunna hålla låga, konkurrenskraftiga priser. Vår erfarenhet är att en enkel, kompetent körjournal täcker behoven väl för dom flesta. Vill du dyka ännu djupare, kontakta oss och boka in en demo, så visar vi mer.

VÅRA ENHETER

Välj den enhet som passar dina behov

OBD enhet

Vår mest sålda enhet. Installeras på några sekunder. Enheten sätts i bilens diagnosuttag och stör inte föraren under färden.

Körjournal batteri

Montera på batteriet

Installeras på batteriets plus och minus-poler. Enheten levereras med tejp på baksidan som gör den enkel att fästa direkt på batteriet

12V enhet

Enheten sätts direkt i bilens cigarettladdnings-uttag och har usb-ingång om telefonen behöver laddas under resan

VAD DU FÅR MED WORKMIRROR

Körjournal karta

Från 79kr/mån och neråt

Vår ambition är att erbjuda marknadens bästa priser. På våran pris-sida kan du själv gå in och räkna på hur mycket ni skulle spara på att byta till WorkMirror.

VANLIGA FRÅGOR

Ja, WorkMirror detekterar passager för trängselskatt i Göteborg och Stockholm och du har möjlighet att se avgifterna för varje fordon uppdelat på resor i arbete eller privat, när du tex tar ut din månadsrapport.

Nej. Eftersom vi ser långsiktigt på våra kundrelationer har vi bakat in kostnaden för enheten i priset.

Ja, på prissidan kan du se rabatterna genom att ange antal fordon i våran kalkylator. Funderar du på att köpa en stor mängd enheter? Kontakta någon av våra säljare.

Ange dina uppgifter så återkommer vi till dig