GPS-enhet monterad på batteri

Våran batteri-monterade enhet är utrustad med en extra stark antenn för att kunna ge bra spår även under motorhuv.

Dold installation

Enheten ansluts direkt till batteriet. Den är både litenoch vattentät och försedd med ett internt reservbatteri för att kunna detektera om den kopplas bort. Enheten är utrustad med extra stark antenn vilket möjliggör montering under motorhuven. På enhetens baksida finns en dubbelsidigt tejp som används för att fästa enheten på batteriet.

Passar i många fordon

Kan anslutas till batteriet på en mängd olika fordon, så som bilar, grävmaskiner, hjullastare m.fl. Installation är enkel men kräver lite arbete. Lokalisera bilens bilbatteri. Lossa kontaktmutter vid batteripolerna och fäst 12/24V bygel (röd sladd) samt jord-bygel (svart sladd). På enhetens baksida finns en dubbelsidig tejp som används för att fästa enheten på batteriet.

Tekniska data

Batterienheten kan kopplas på så väl 12V som 24V batterier och monteras direkt på batteriet.

ParameterBeskrivning
Dimension102x58x14 mm
Vikt70g
Batteri170 mAh
Buffert minne2.000 positioner
Känslighet- 165 dBm

Redo för 4G

2025 stängs det svenska 2G/3G-nätet ned, och då behöver alla GPS-enheter som bygger på 2G bytas ut. Passa på att byta till en mer prisvärd körjournal när ni ändå håller på.

Kom igång med tre enkla steg

1

Tag reda på var batteriet sitter och lyft bort huvan som skyddar batteriet

2

Sätt fast enheten och anslut kablarna till batteriets plus respektive minus-pol

3

Koppla enheten till rätt bil inne i WorkMirrors webbportal och börja köra

VANLIGA FRÅGOR

Först och främst att du sätter på dig någon form av arbetshandskar för att kunna montera enheten på ett säkert sätt. Sedan behöver du lokalisera var batteriet sitter. Under motorhuven, under golvet i passagerarsätet, eller i bagageluckan. Detta kan variera mellan modeller och tillverkare.

Nej. Eftersom vi ser långsiktigt på våra kundrelationer har vi bakat in enheten i priset. Du betalar alltså ingen premie för själva enheten.

Funderar du på att köpa en stor mängd enheter? Kontakta då någon av våra säljare.

Ange dina uppgifter så återkommer vi till dig