Våra priser

GPS-enheterna ingår i priset och vi erbjuder livstids garanti. Det innebär att vi kostnadsfritt byter ut enheter om det skulle uppstå några problem. Du väljer själv vilken enhet som passar dina behov bäst och betalar årsvis med kort här i våran e-shop. Läs mer om våra olika enheter här

KÖRJOURNAL

ODB Enhet

WorkMirror körjournal med OBD-enhet som monteras i bilens diagnosuttag

79 kr/mån exkl. moms

Batteri-enhet

Körjournal GPS

WorkMirror körjournal med enhet som monteras direkt på bilens batteri

79 kr/mån exkl. moms

USB-enhet

GPS-enhet som sätts direkt i bilens cigguttag. Försedd med usbingångar för telefonladdning

79 kr/mån exkl. moms

SPÅRSÄNDARE

5 års batteritid

WorkMirror spårsändare som håller reda på containers, växelflak, A-bockar eller liknande

99 kr/mån
exkl. moms

VAD DU FÅR MED WORKMIRROR

VILKA ÄR VI?

WorkMirror Körjournal är en del av Enera International AB, som har levererat stabila GPS-lösningar sedan 2008. Läs mer om oss här.

Enkelhet

Vårat fokus är enkelhet och användarvänlighet. Att erbjuda värde snarare än en lång lista med funktioner som inte används.

Stabilitet

Vi driver WorkMirror från redundanta datahallar och använder oss av högsta SSL säker het (TLS1.2). Vi har också högsta kreditbetyg från UC (riskklass 5).

Låga priser

Vi förstår att körjournal är en standardprodukt och att priset är viktigt när namn väljer leverantör. Vi värnar transparens och att hålla priserna nere.

FAQ

WorkMirror körjournal kan antingen köpas med årsvis eller månadsvis betalning. Abonnemangen har ingen bindningstid och har du månadsvis betalning kan du kan när som helst säga upp ditt abonnemang, uppsägningstiden är då 3 månader.

Nej. Eftersom vi ser långsiktigt på våra kundrelationer har vi bakat in enheten i priset. Du betalar alltså ingen premie för själva enheten.

Funderar du på att köpa en stor mängd enheter? Kontakta då någon av våra säljare.

Eftersom skatteverkets krav på dokumentation kräver att uppgifter om resor utförda i tjänsten sparas i 7 år, lagras din data så längre hos oss. Avslutar du ditt konto hos oss tar vi bort din data i enlighet med GDPR.

Våra köpvillkor hittar du här.