GPS-enhet med föraridentifiering

Har ni bilar som regelbundet körs av olika personer kan ni enkelt se vem som kört med vår läsare för föraridentifiering.

Låt föraren identifiera sig med tag eller kort

Våran RFID-enhet är till för er som har anställda som delar på eller kör olika bilar. GPS-enheten monteras på batteriet och läsaren strömförsörjs via usb inne i bilen.

Enheten är till för er som önskar att kunna koppla förare till körda turer, även om en bil körs av olika förare. Enheten ger möjligheten att identifiera föraren med RFID tagg. Det innebär att ni kan använda era befintliga kort eller taggar tillsammans med vår körjournal utan att behöva använda ytterligare kort eller taggar.

Enkel att installera

Enheten installeras enkelt genom att anslutas till bilbatteriets plus och minuspol

Koppla sedan in läsarens kabel till usb/cigarettuttaget. Om det behövs fäst kabeln med klipps. Nu är enheten redo att användas och läsaren får ström så fort tändningen slås på.

Tekniska data, GPS-enheten

WorkMirror Spårsändare är designad med egenskaper som gör att den skall fungera för sitt ändamål

ParameterBeskrivning
Dimension105x60x18 mm
Vikt127g
Batteri2.000 mAh
Buffert minne2.000 positioner
Känslighet- 162 dBm

"Efter bytet sparar vi 29,700kr per år"

När SP Utemiljö AB bytte till WorkMirror minskade de sin kostnad med 29,700 kr/år för sina 15 bilar. ”Vi valde WorkMirror eftersom de uppfyllde våra krav. Lätt att installera och enkel administration till ett bra pris.” säger Erik Sedell.

Stödjer marknadens vanligaste RFID-taggar

EM

EM är en RFID-standard som är vanligt förekommande i nordiska passagesystem av olika slag. Vanligast är i form av taggar där taggen fungerar som nyckel för att öppna dörrar och grindar.

MiFare

Mifare är den vanligaste typen när det när det gäller smarta kort. Det används i allt från kollektivtrafikkort, som passage hos återvinningscentraler, för biljetter och events och till många andra användningsområden.

VANLIGA FRÅGOR

En fulladdad GPS-enhet som är ute och kör räcker batteriet vanligtvis i 1-2 dagar. Så skulle den av någon anledning ryckas ur av föraren under färd fortsätter den ändå att registrera resor.

Nej. Eftersom vi ser långsiktigt på våra kundrelationer har vi bakat in enheten i priset. Du betalar alltså ingen premie för själva enheten.

Funderar du på att köpa en stor mängd enheter? Kontakta då någon av våra säljare.

Ange dina uppgifter så återkommer vi