GPS-enhet med föraridentifiering

Har ni bilar som regelbundet körs av olika personer. Då kan ni enkelt se vem som kört med våran GPS-enhet med inbyggd föraridentifiering.

En enhet istället för två

Med den här enheten slipper du att ha två enheter i bilen. Enheten har en inbyggd RFID-läsare som känner igen dom vanligaste taggarna och korten på marknaden.

Enheten är framförallt till för dig som önskar att kunna koppla förare till körda turer. Enheten ger möjligheten att identifiera föraren med RFID tagg. Det innebär att ni kan använda era befintliga kort eller taggar tillsammans med vår körjournal utan att behöva sätta in en extra enhet i bilen.

Enkel att installera

Då föraridentifieringen är integrerad i GPS-enheten är enheten betydligt enklare att installera än traditionella lösningar för föraridentifiering.

Hitta en lämplig plats för att placera GPS-enheten. Koppla i micro USB-kontakten till enheten och anslut cigg-pluggen till cigarettuttaget. Om det behövs fäst kabeln med klipps. Nu är enheten redo att användas. Enheten kan fungera flera dagar utan strömförsörjning.

Tekniska data

WorkMirror Spårsändare är designad med egenskaper som gör att den skall fungera för sitt ändamål

ParameterBeskrivning
Dimension105x60x18 mm
Vikt127g
Batteri2.000 mAh
Buffert minne2.000 positioner
Känslighet- 162 dBm

Stödjer marknadens vanligaste RFID-taggar

EM

EM är en RFID-standard som är vanligt förekommande i nordiska passagesystem av olika slag. Vanligast är i form av taggar där taggen fungerar som nyckel för att öppna dörrar och grindar.

MiFare

Mifare är den vanligaste typen när det när det gäller smarta kort. Det används i allt från kollektivtrafikkort, som passage hos återvinningscentraler, för biljetter och events och till många andra användningsområden.

VANLIGA FRÅGOR

En fulladdad enhet som är ute och kör räcker batteriet vanligtvis i 1-2 dagar. Så skulle den av någon anledning ryckas ur av föraren under färd fortsätter den ändå att registrera resor.

Nej. Eftersom vi ser långsiktigt på våra kundrelationer har vi bakat in enheten i priset. Du betalar alltså ingen premie för själva enheten.

Funderar du på att köpa en stor mängd enheter? Kontakta då någon av våra säljare.