Användningsområden

Att hantera dina företagsbilar kan vara både tidskrävande och omständigt, och därför har elektroniska körjournaler blivit standard i en mängd olika branscher.
Kommunal körjornal är standard idag för de flesta kommuner. Entreprenörer, hantverkare och service företag använder elektronisk körjournal för a spara kostnader och undvika skattetillägg vid revisioner.

Kommuner och offentlig sektor

De flesta kommuner i dag använder sig av någon form av elektronsik körjournal. Implementering av elektroniska körjournaler leder ofta till ökad kontroll och stora besparingar. Både genom att bilarna används mer effektivt och antalet bilar kan reduceras, men också för att få bukt med felaktigt användande av fordonen.

WorkMirror är väl anpassat för att tillmötesgå de specifika krav som en kommun kan ha. Vi erbjuder t.ex. en och samma enhet för GPS tracking och förarautentisering. Det betyder att du bara behöver en enhet i bilen och minskar ditt krångel.

Bygg och anläggning

Som elektriker, rörmokare eller snickare är man vanligtvis ute i fält stora delar av sin arbetsdag. Då finns ofta behov av att kunna urskilja vilka arbetsplatser eller kunder man besökt och hur länge. Med WorkMirror får du snabbt och enkelt en överblick över vilka och hur mycket tid ni spenderar hos olika kunder. Dessutom slipper ni otrevliga överraskningar och kan enkelt visa upp rapporter på hur era fordon kört, allt enligt Skatteverkets riktlinjer för körjournaler och dokumentation.

Mindre företag och entreprenörer

Som småföretagare och entreprenör är utmaningen att minimera administration och overhead. Samtidigt vill man minimera olika typer av risker.
Om din verksamhet inte bara bedrivs på ett kontor är elektronisk körjournal en bit i detta pussel. I stället för att manuellt föra körjournal och sammanställa uppgifterna låter du körjournal systemet automatiskt samla in uppgifterna. Skulle råka ut för en skatterevision så har du dessutom minskad risken för ovälkomna viten Skattemyndigheten inte är nöjd med din dokumentation.

Vi har själva varit ett småföretag och har nedan några länkar till information som kan vara av intresse för dig som småföretagare:

Ange dina uppgifter så återkommer vi